Хотелът

Очарователно място за вашата перфектна почивка. Само на метри от плажа, с изключително комфортни стаи всяка от тях с балкон, апартаменти и любезен персонал. А цените! Просто няма по-изгодни в този район. Резервирайте сега за да се насладите на едно вълнуващо преживяване.

Уютно усамотение, истинска почивка

Покрай залива на потъналото корабче, където ситния пясък се простира от Равденския залив, почти до стария Несебър, далеч от глъчката на градската суматоха, но само на броени метри от главния път между двете най предпочитани за отдих локации Несебър- Слънчев бряг, предлага уютно усамотение и всички необходими условия за отдих и истинска почивка.

Разположение

Хотел Ривиера е разположен в един от най-атрактивните и желани курорти между Равда и Несебър, на 50 метра от брега на морето. Хотела разполага с 17 стаи 1 студио и 3 апартамента. Всички стаи са уютно обзаведени и разполагат с климатик,телевозор, минибар и тераси с невероятна гледка към морето. На (3 км)се намира старият град Несебър с прекрасно запазена архитектура, и е един от най-важните исторически забележителности на Балканите.

Забавления

Вълнуващият курортен комплекс Слънчев бряг е също в непосредствена близост, като предлага цялата гама от услуги, както и един див нощен живот, представен от множество бурни дискотеки, модерни барове и ресторанти с високо качество.
Местните хотели, морски паркове, атракцион „Аква Парк“ и красив плаж са идеалните места за разходка край морето или забавление с приятели и деца.

Отлични условия

Хотела предлага чудесни възможности за почивка на преференциални цени и отлични условия за спокойствие, лукс и красива среда. И ако не искате да плувате в морето, можете да го направите в басейна на хотела под горещите лъчи на слънцето!